Mijn naam is Daan van der Meulen, klassiek homeopaat te Alkmaar

Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde te Bloemendaal. Naast homeopathie heb ik op mijn opleiding: natuurgeneeskunde, iriscopie, fytotherapie, coaching en meditatie geleerd. Met deze aanvullingen op mijn studie ben ik in staat om ook van andere disciplines gebruik te maken. Zo kan ik de homeopathie aanvullen waar nodig of gewenst.

Voor mijn opleiding homeopathie heb ik de studie tot doktersassistent voltooid. Door de kennis en ervaring opgedaan tijdens deze studie weet ik veel over de reguliere geneeskunde. Ik werk nu tevens in de verpleging.

De homeopathie biedt een zeer goede aanvulling op de reguliere geneeskunde. Dit omdat het zowel genezend als ondersteunend zeer goed is in te zetten. En dat komt uw gezondheid ten goede. Mijn belangrijkste doel is om u, zo goed mogelijk van dienst te zijn.