Klassieke homeopathie

Voor klassieke homeopathie in Alkmaar kunt u bij mij terecht. Mijn ervaring en kennis zet ik graag in om u van uw klachten af te helpen. U kunt bij mij rekenen op professionele begeleiding en zorg. Door mijn opleiding en interesse in de homeopathie ben ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Dat is erg belangrijk om voor u de beste behandeling te kunnen opstellen. De behandeling zal altijd op uw persoonlijke klachten en situatie worden afgestemd. De homeopathie gaat ervan uit dat iedereen een eigen visie op de wereld heeft en zijn eigen achtergrond en kenmerken heeft. Daarom is het belangrijk dat we met een individuele aanpak van de klachten werken. Het wordt daarom helemaal aangepast op uw individuele situatie en klachten.

Wat doet de Klassieke homeopathie?

De klassieke homeopathie helpt u sterker te worden. Dit doen we door het lichaam en de geest te ondersteunen tijdens moeilijke periodes. Zo wordt u gesteund en ondersteund tijdens uw genezingsprocessen. De homeopathische middelen zorgen er ook voor dat de verstoringen die zich in uw systeem bevinden, worden opgelost. Daardoor zal de oorzaak van de ziekte worden weggenomen en zult u echt gezond worden. Het is daarom geen onderdrukkende maar een genezende therapievorm.

De homeopathische middelen

De homeopathische middelen worden altijd gemaakt van natuurlijke stoffen. Mede daarom is het zo onschadelijk. Ons lichaam weet vaak niet goed hoe het moet reageren op onnatuurlijke stoffen. Deze horen van nature ook niet in het lichaam thuis. Door het werken met natuurlijke stoffen zal uw lichaam weer in balans komen. De stoffen worden verdund en geschud. Hierdoor komt de energie die in de stof zit vrij. Deze energie kunnen we dan via een middel toedienen.

Waarom werkt het?

De prikkel die we toedienen heft de verstoring in het lichaam op. Dit kan omdat het lichaam via het middel de informatie binnenkrijgt die het nodig heeft om de ziekte die zich in uw lichaam bevindt op te lossen. Ook op emotioneel niveau lost het storingen of blokkades op. Dit komt doordat de homeopathie stelt, dat hetgeen waarvan je ziek kunt worden, je ook beter kan maken. Zo geven homeopaten heel erg verdunde ziekmakende stoffen. Maar omdat deze stoffen zo verdund zijn, hebben ze geen schadelijke invloed meer. Maar het lichaam geeft wel een reactie op de stoffen. Doordat het lichaam in actie komt tegen deze stoffen, zal het ook in actie komen tegen de ziekte. Dit komt omdat deze dezelfde energie heeft als de stof die is toegediend. De informatie uit het middel geef het lichaam dus de informatie om de ziekte te herkennen en op te ruimen.

Waarbij helpt homeopathie?

Homeopathie werkt erg goed voor zowel lichamelijke, geestelijke en spirituele problemen. Het maakt ook niet uit of u met een acute klacht of met een chronische klacht naar mij toe komt. In mijn homeopathiepraktijk behandel ik iedereen van alle leeftijden. Van baby’s tot volwassenen en ouderen. U kunt altijd contact met mij opnemen als u wilt weten wat ik voor u kan betekenen.

klassieke homeopathie praktijk alkmaar professioneel en kundig. Bij mij kunt u komen voor al uw klachten en problemen. Samen zoeken we de beste therapie voor u.